dijous, 27 de novembre del 2008

SETMANA DE "DERBY"...

Aquesta setmana jugem un partit que si us he de ser sincer, quan va sortir el calendari, despres de veure les primeres jornades contra qui jugavem, la seguent cosa que vaig fer va ser mirar quan s´equeia el partit contra La Gleva.
I no es per cap motiu d´animadversio, ni res per l´estil, es sencillament que pels de Sant Hipolit, i el voltregnes en general, un derby es sempre un derby, son partits especials que tot-hom vol jugar i que tot-hom vol guanyar, tenen un no se que que els fa diferents, ademes s´escau aquesta temporada que els dos equips estem a la pàrt alta de la classificacio, cosa que adventura un partit, esperem de certa qualitat, donat el nivell dels 22 homes que disputaran l´encontre. Afeguiu-li ademes el "boom" futbolistic que ha experimentat Sant Hipolit aquests 2 darres anys, i una aficio entusiasta que ens acompanya a tot arreu, i ens trobem sense dubte amb un cocktel que nomes pot garantir un bon espectacle.
El partit sera ofert en directe per RADIO VOLTREGA (107.8 fm), i esperem sobretot que es veigui un bon partit entre dos equips que els agrada jugar a futbol, dema donare la convocatoria pero a la gent ja la convoco ara, per dissabte a les 4 al municipal de La Gleva, se que no ens fallareu, espero que nosaltres tampoc us fallem, i a l´acabar el partit poguem anar junts a celebrar-ho, sera dificil, perque La Gleva te un equipas, pero amb vosaltres al costat ho intentarem. Gracies per endavant.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit veus que :
prmer , La Gleva no es tant equipas ja que segons hem comenten tene moltes baixes pel gran derbi.
i la Segona, fa un parell de setmanes vaig poder veure que el camp esta fet una merda, i no crec que es pugi fer un gran futbol, esta fatal!!!

Anònim ha dit...

Com és que es retransmitirá el partit desde la ràdio?! Qui seràn els locutors? es farà cada setmana? més inormació Enric...

Anònim ha dit...

Dimarts varem anar a reunio amb els responsables de Radio Voltrega i ens varen informar sobre el tema. Nomes et puc dir que tenen intencio de retransmetre aquest partit, i que si la cosa te bona aceptacio, no descartaven retransmetre tambe els partits que es jugesin a camp contrari, ja que com ens varen dir, a casa la gent ja hi va.
Sobre el tema locutors, no tu puc dir perque no ho se tampoc, esperem a veure com funciona aquesta primera transmisio i despres suposo que tots ja tindrem mes informacio al respecte.

Unknown ha dit...

METIO SERGI ANTOLIN ALGUN GOL Y SI JUGO TITULAR POR FAVOR NO ESCRIBIRLO EN CATALAN SOY EXTREMEÑO GRACIAS SOY SEGIDOR VUESTRO POR MI PRIMO

Anònim ha dit...

No marco pero tubo la ocasion para dar la victoria a su equipo a falta de 10 min. pero tiro fuera a porteria vacia.
Solo jugo unos 25 min. creo que esta tocado..??

Unknown ha dit...

MUCHAS GRACIAS POR LA INFORMACION Y SI LE CONOCES DILE QUE ESCRIBO EN VUESTRO FORO GRACIAS