diumenge, 30 de novembre del 2008

LA GLEVA 2 - VOLTREGA 2

Quan feia travesses sempre quan hi ha habia algun derby, (Español-Barça; Sevilla-Betis; Atletico-Madrid...) sempre tenia la tendencia de posar-hi una X, no em demaneu el perque, pero es el resultat mes obtingut en un derby estadisticament parlant. Nosaltres ahir no varem voler trencar l´estadistica.
El partit d´ahir no va ser un partidas, pero si va tenir els ingredients que marquen un encontre d´aquestes caracteristiques. Bon joc a rafages, emocio, gols, errades, alguna protesta arbitral... va ser un bon partit de futbol entre dos equips que varen intentar en tot moment jugar a futbol amb les seves armes i que varen oferir al nombros public que ahir va anar al municipal de La Gleva, un partit distret. Hi haura qui dira que va tenir mes opcions el Voltrega i altres que opinaran el contrari, que qui es mereixia guanyar es La Gleva, aixo no es mes que un signe inequivoc que el resultat just es l´empat. El cert es pero, que l´opcio mes clara i definitiva de fer el 2-3 la tenim nosaltres a manca de 10 minuts per acabar, per un mal bot no entra i no cal donar-li mes voltes, aixi mateix el 2 gol de La GLeva es un regal, ja que l´Albert rellisca quan va agafar la pilota tenint-la controlada, tampoc li hem de donar mes voltes, el futbol es aixi i punt. Penso que si haguesim aguantat mes estona amb el 1-2, per mi, hagues caigut el tercer, pero l´empat ens deixa momentaniament tocats i pasem uns 10 minuts de desconcert. Bon equip La Gleva, no sera facil treure punts d´alla, ja que son rapids i molt alts ademes de jugar un bon futbol. Repartiment de punts, i a pensar en el Rodenc la setmana vinent, on espero que no faci tant de fred com ahir perque algu es va deixar les finestres obertes i pasava un airet que...
Exemplar el comportament de la nostra aficio que va acudir en masa al municipal de La Gleva tot i el mal temps que feia ahir a la tarde, un cop mes i no em cansare de repetir-ho... GRACIES!!