dissabte, 13 de setembre del 2008

VOLTREGA 0 - La Garriga 1

Diuen en espanyol, que "quien da primero, da dos veces", avui abans de començar, tenia l´esperança i la fe, i fins i tot la conviccio que podriem guanyar el partit i que el guanyariem. No ha pogut ser, i no ha estat perque no hi posesim ganes, fe, cor i joc, simplement es un d´aquells dies que la bola no vol entrar i simplement... no entra!!. Per contra el nostre rival avui, ha marcat en l´unic xut a porta que ha fet en tots els 90 minuts. Un equip La Garriga amb molt d´ofici, que ha sabut parar el joc quan feia falta, simular faltes quan tocava, i ha dominat el "joc de pilleria" que tant be dominen els equips del valles, molt mes experimentats i veterans que el nostre.
No estic gens descontent del partit que hem fet avui, gens. Estic emprenyat i cabrejat, perque hem fet merits mes que suficients per treure quelcom del partit d´avui i no ho hem fet. Dono un 10 a tots els jugadors, i els convido a pasar pagina, i a pensar ja nomes en el partit de dissabte a Torello, on tenim l´oportunitat de fer un altre bon partit i anar agafant experiencia en una categoria que tot i es nova per nosaltres i n´hem d´apendre moltes coses, avui s´ha demostrat que hi podem fer un paper mes que digne, ja que si el nostre rival d´avui es un clar favorit per quedar campio, nosaltres no ens hem d´amagar ni avergonyir de res, ni de ningu, ja que hem tutejat en tot moment, a un gran equip. Si continuem amb aquesta tonica, no tinc cap dubte que les victories arrivaran, i perque no... a veure si les encetem dissabte a Torello contra un dels altres grans aspirants a pujar de categoria, avui per joc, actitut i ganes, ens ho hem ben merescut.

3 comentaris:

Xavier Pobledolent ha dit...

Nens, haureu d'espavilar una miqueta.
Si voleu classes de joc subterrani, a l'ajuntament en fem!
Vinga, ànims i una mica més de mala llet.

Anònim ha dit...

5,us en cardaran el torellò!!!!

Anònim ha dit...

Em sap greu desilusionar-te pero no ens en varen fer 5. Tot i perdre varem estar mes a prop de fer-los nosaltres 5 que ells, no se de quin equip ets pero segur que ets d´un que juga molt be a futbol i sou molt bons, aixi que el que has de fer es preocupar-te del teu equip, que nosaltres ja ens preocupem del nostre.
VINGA NOIS QUE NO PASA RES, LA LLIGA ES MOLT LLARGA.
ENDAVANT FORÇA MAGIC VOLTREGA!!!!!!