diumenge, 21 de setembre del 2008

TORELLO 2 - VOLTREGA 1

No ha pogut ser. No hi ha hagut Maracanazo, tot i que no ha estat per falta d´ocasions, ni per falta de joc, ni per falta de ganes. Ens hem merescut guanyar pero com ja ens va pasar el dissabte pasat a casa contra La Garriga, la sort ha vegades es gira d´esquena i aquesta vegada ha estat aixi. Molt bon partit de TOT L´EQUIP, sense excepcions. Tots hem lluitat, treballat i jugat com a un equip, units i junts, que es com s´aconsegueixen les coses. El gol l´ha aconseguit en German, despres d´un xut al pal de´n Marc Laarbys. Senyors nomes una darrera cosa, ESTIC MOLT ORGULLOS DE VOSALTRES. Oblidem el partit d´avui i us convido a pensar en el partit de dissabte vinent, contra el Llerona, on hem de guanyar... si o si!!!
A l´aficio nomes una paraula... GRACIES!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent del Voltregà un abraçada des de Roda de Ter.
Tranquils que el resultat ja arrivaran, esteu fent un gran futbol i els resultats són injustos.
La categoria és complicada, us ho diem per experiència, però amb el treball que esteu fent i l'afició cullonuda que teniu tranquils.
Contra el Llerona els 3 punts segurs.
Molt bon treball Enric, tant a la banqueta com al blog i fòrums.
Força Voltregà i Força Rodenc.

Xavier Pobledolent ha dit...

T'has adonat que sou com els de CiU? jugueu bé, us mereixeu guanyar, però sempre perdeu?

Anònim ha dit...

Espèro que aquest dissabte canvii la dinamica, no en quan al joc, pero si en quan al tema victories. A veure si sumem la primera victoria i ens anem cap amunt.
Gracies pels anims desde Roda, i una cosa hem de tenir clara, guanyem o perdem, hem de ser fidels a un estil de joc que a la llarga ens donara els fruits, n´estic segur.
Una vegada Victor Vera, entrenador del St. Feliu Sassera un geni que ha portat de la tercera territorial a la preferent un equip en 4 anys, va dir "El treball ben fet no es recull de seguida,ho
reculliras mes endavant". A veure si es cert i recollim la feina que estem fent fins ara. Gracies pel recolzament i molta sort avosaltres tambe.

Anònim ha dit...

Primer de tot vull felicitar-vos pel futbol que vau oferir al camp del torello aquest dissabte passat, que va ser molt bo i sempre vau intentar jugar a futbol, que en aquesta categoria es d'admirar. Malgrat tot, alguns dies us entreran les ocasions i guanyareu bé. No us enfadeu pel què diré a continuació, no ho dic amb mala intenció, ni per ofendre, sobretot, però cometeu algun error que al meu entendre pagareu molt car a segona regional, això ho dic pels dos gols que vau rebre a torelló, penso que són errades força greus de marcatge. A tecrcera( ho desconec) potser aquests errors no eren gols, però a segona ho són. Res més, poliu detalls i contineu així, que la sort estarà finalment al vostre costat.

Ànims

Anònim ha dit...

Gracies pel consell. Procurarem corregir les errades de marca que tenim, i que t´aseguro hi estem treballant, tot i tenir el handicap de tenir un equip baixet, sabem que es un punt a milorar.
Dissabte com ja he dit en unaltre comentari, intentarem tornar a oferir un bon joc, amb la conviccio que jugant be, a la llarga es guanyen els partits, i alhora tambe t´ho asseguro, intentarem no cometre errades en les marques, per tal de no donar facilitats al nostre rival. Gracies pel suport i per participar en el blog, no deixeis de fer-ho tant per criticar com per donar la teva opinio, soc dels que penso que sempre s´apren de totes les situacions, i opinions com la teva, son mereixedores de tenir en compte, ja que dedueixeo esta feta amb sinceritat i ganes d´ajudar-nos, i jo mai dic que no a una ma estesa quan me l´ofereixen amb bona voluntat. Gracies i continuarem treballant.

Anònim ha dit...

Per cert, en Xevi usart juga amb vosaltres al final o no?

Anònim ha dit...

jo he vist jugar a l'Usart amb el Rodenc d'Aficionats.
És correcte?
No estava fitxat?