dijous, 11 de setembre del 2008

Oar Vic "B" 2 - VOLTREGA 4

Avui a l´estadi Torres i Bages contra l´OAR, hem tancat la nostre pre-temporada. I ho hem fet amb un balanç positiu ja que hem perdut el primer partit contra la Ribetana, empatat contra el Tona, i guanyat al Balenya i avui a l´Oar. Tot i les baixes que teniem, hem fet una bona primera part, marxant al vestidor amb un 0-3, que deixava la segona part com un tramit, tramit que s´ha vist encara mes accentuat al fer el 0-4 als 5 minuts de la represa. Es llavors quan ens hem acomodat i s´ha vist el Voltrega que no vull, conformista, faltat de ritme, sense ambicio, ni esperit assasi. Es pre-temporada, ja ho se, pero soc dels que pensa que quan un partit es guanya 5 a 0 el que s´ha de fer es anar abuscar el 6, i despres el 7, i aixi fins que s´acabi el partit, no hem de baixar mai la guardia, i hem d´anar sempre a fondo, fins que l´arbitre pita el final.
Despres l´Oar ens ha fet el 1 a 4 i a les acaballes del partit, un penal(?), pitat pel sr. Martinez, ha suposat el definitiu 2-4.
Debut golejador de´n Sergi Antolin, i com he dit abans molt content del partit fins al 0-4, i una mica critic a partir de llavors. De tota manera l´important era agafar ritme de cara dissabte i penso que s´ha aconseguit. Bon equipet l´Oar amb gent molt jove i que costara molt de guanyar en la seva lliga de tercera que tambe comença aquest dissabte. Que tingueu molt sort!
Dema primera llista de convocats de cara al partit de dissabte contra l´Olimpic. El ball ha començat i ens toca ballar amb la mes guapa de la clase, espero estarem a l´alçada, i que a l´acabar el ball marxi cap a La Garriga amb la sensacio que ha trobat un ballari que no hi contava i que sera una dura parella de ball per a tota la gent que ens visiti a Sant Hipolit. Ballar aqui no sera gens facil...