dimarts, 5 d’agost del 2008

AIXO ESTA A PUNT DE SOLFA...

Be, senyors despres d´unes llarges vacances per alguns i de no tant llarges per altres, aixo esta a punt de tornar a començar. Us vull aclarir que la plantilla, llevat que hi hagui una sorpresa grandiosa, esta practicament tancada, i en breus dies us posare el llistat definitiu dels jugadors que defensaran la nostra samarreta aquest temporada. Tenim un parell d´incorporacions que son les que us deiem que teniem de tancar, que estan practicament fetes, i tres o cuatre jugadors que faran la pre-temporada amb nosaltres i despres decidirem quina decisio prenem amb ells.
Penso que tenim una platilla il.lusionant, amb gent que de ben segur ho donara tot per aquest club, per aquesta samarreta i per aquesta aficio. Nomes falta que la sort ens acompanyi una miqueta, i que vosaltres aficionats, ens recolseu com estic segur que fareu durant tot l´any, la resta li posarem nosaltres pero de ben segur que vindra sol. Dilluns 11 d´agost començem a correr, i mai millor dit.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mister!!!
HAS ACONSEGUIT FITXAR L'USART???
Crec que li queden molts partits de sanció, però es el millor central de la comarca per aquetses categories...
Que tingeu molta sort voltrega!!!

Anònim ha dit...

Nomes vull aclarir-te que segons la FCF, delegacio de vic, a en xevi Usart no li queda cap partit de sancio, ja que la pasada temporada no va disputar cap encontre, i per lo tant se li han de descontar tots els partits no disputats durant l´any pasat. Com ens varen dir a la federacio, " es de tontos fer una fitxa a un tio que no pot jugar, es llençar 80€, en Gurpegui del Bilbao tampoc podia jugar i no tenia fitxa amb el Bilbao i be que se li han descontat els partits..." un cop conclosa la sancio, ja se li pot fer fitxa, i si, jo tambe estic d´acord amb tu que es dels millors centrals de la comarca.
Esperem poder comptar amb els seus serveis aquest any tot i que encara no hi ha res oficial fins a final de mes, si per la festa major el veus jugar, vol dir que ja esta fet, que es el que espero, ja que com t´he dit avans, es de lo milloret que hi ha a la comarca a nivell de centrals.

Anònim ha dit...

Míster!!!
ve l'usart al final o no??