dimecres, 20 d’agost del 2008

1ª SETMANA: BALANÇ POSITIU

El titol ja ho resumeix tot, tot i que varem ser poquets en la primera setmana d´entreno, ja que encara molts gaudien del seu periode vacacional, el balanç es positiu, es varen cremar toxines, es va anar correr despres de l´inactivitat i el cert es que pels quwe varen venir la primera setmana, ho agrairan en aquesta on el treball ja sera mes dur i exigent. Molt contentes de l´implicacio i disponibilitat de tot-hom, de les ganes i l´il.lusio que es respirava al camp durant els entrenaments i esperar, que aquesta segona setmana on apretarem una mica mes les "clavijes", sigui igual de profitosa.
En el capitol d´altes us puc adelantar un parell de novetats. Les novetats son l´incorporacio d´un parell de jugadors mes, que ens ajudaran a fer i a tenir una plantilla mes competitiva si cal. Aquests dos jugadors son en Xevi Usart, segons el meu punt de vista un dels millors centrals de comarca a nivell regional, be de cap, amb molta presencia, sap manar, bo mb la pilota als peus, un lider a la defensa vaja, i la de Joan Carles Comas, jugador provinet del Cardedeu, que la propera temporada tambe jugara amb nosaltres. El Joan Carles es un jugador de banda, rapid i fisicament molt potent, amb bon toc de pilota i que pot jugar tant per la dreta com per l´esquerra, per entendre´ns es un Victor de banda.
Amb aquestes dues incorporacions, practicament deixem tancada la plantilla, a no ser que ens surti alguna oportunitat, que ara mateix no veiem pero a la que no li fariem un lleig, de tota manera pensem que amb l´equip que em fet, podrem aconseguir el nostre objectiu aquest any, que no es altre que el de mantenir-nos a la categoria, pasant les menors angunies posibles. Falta tencar aixo si el tema segon entrenador que el tema que actualment esta en "stan bye". Continuare informant.