divendres, 6 de juny del 2008

FESTA DE L´ESPORT

Aquest dissabte, a 2/4 de 5, en el marc dels actes de la "FESTA DE L´ESPORT" i com a cloenda de temporada, es cel.lebra al camp de futbol, un encontre entre el C.F Voltrega , i els antics jugadors, que varen defensar la nostra samarreta en temps pasats. Sens dubte sera un encontre emotiu i alhora divertit, veure de nou vestits de curt, a Lluis Llimos, Pepito Gonzalez, Lluis Serrallonga, Josep Lopez, Josi Contreras, Jordi Barba, Joan Pujol, Dani Codina, i molta mes gent que han vestit la samarreta del Voltrega en epoques pasades. Ha de ser un festa, que serveixi com a colofo brillant, per una brillant temporada. Torna la "competicio", pero segur que el que primara mes dissabte sera la diversio, com aixi ha de ser, entre membres de diferents generacions pero membres tots ells d´un mateix club... EL VOLTREGA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou una colla de xulos que l'any ke ve baixareu de pet a 3ra, que és on us mereixeu. Haurien de prohibir jugar equips de xusma com vosaltres. Per cert, dieuelsi a les novies dels jugadors que es canviin el look perquè van de skinetes i fan una mica de fàstic...

Visca el Riudeperes! per sempre!

Anònim ha dit...

En primer lloc donar-te les gracies per participar al nostre blog, i expresar la teva opinio. En segon lloc et respondre amb una frase, al es que com deus saber si ets habitual lector del blog soc bastant aficionat. La frase en questio diu aixi: "contra la provocació, la millor arma es la indiferencia".
Gracies de nou per participar.