diumenge, 4 de maig del 2008

Rupit 0 - VOLTREGA 5

El partit d´aquesta tarde a Rupit, ha tingut segons el meu punt de vista coses bones i coses dolentes. Anem per les bones. Sens dubte el resultat, era una jornada on el que importava era treure els tres punts en joc, i s´ha aconseguit amb escreix, sense pasar angunies i amb sobradesa. Missio complerta. Ademes en el capitol de les bones, destacar tambe les rafages de bon joc que han acompanyat el partit d´avui en fases de l´encontre, i el domini abrumador que hem tingut sobre el Rupit en el dia d´avui.
Anem per les dolentes. Segons el meu punt de vista, hem anat una mica massa de "sobrats", hem jugat en plan "estrelletes", i aixo no m´ha agradat, era un partit per quedar tranquilament 10/12 a 0, i us ho dic amb la ma al cor, pero hem buscat massa la jugada personal, i poc la triangulacio i la pared, hem volgut entrar fins la cuina amb la pilota i fer tots el nostre golet, i aixo no pot ser. Lligo amb aquest comentari unaltre de les coses que no m´han agradat, la GRAN QUANTITAT, d´ocasions de gol fallades, perque sembla que el goal-average no sera necessari, pero avui era una ocasio unica de deixar-lo finiquitat del tot, (tot i que penso que ja ho esta...).
En definitiva, tres punts mes al sarro, la lliga una mica mes aprop, i estem ja impacients de ser dissabte per certificar el final feliç de la nostre singladura pel campionat, un final feliç, que no hagues estat possible, si no haguessim tingut el recolzament una vegada mes de la millor aficio de tercera, pero de troç!!!! esperem que ens acompanyeu en el nostre darrer partit, que ha de donar pas a l´alegria mes gran que ha viscut el futbol a Sant Hipolit en els darrers anys, anims senyors que ja NOMES EN QUEDA 1!!!!!! i l´hem de guanyar.