dimecres, 7 de maig del 2008

LA LLIGA EN JOC... MONASTERIO.

Senyors, arrivem a la jornada decisiva, arrivem a la darrera jornada, arrivem alla on si a principi de temporada ens haguesin dit que estariem, tots haguesim dit que si i firmat sense discusio, arrivem al partit que ens pot donar la lliga. Dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, si guanyem estem al cel, si guanyem haurem aconseguit una fita historica, si guanyem...som campions.
El rival? el Monasterio de Ripoll, un equip que en les darreres jornades ha jugat amb nombroses baixes , i que per aquest darrer partit de lliga recupera gairebe la totalitat dels seus efectius, nomes en Jairo queda encara exclos de la disputa de l´encontre, sera un partit dificil, complicat, davant un rival punyetero, que si be no es juga res de cara a la classificacio general, segurament tindra l´estimul extern d´alguna "prima" oferta de manera mes o menys legal, per part de ves a saber qui. No ens en refiem gens, haurem de suar sang per guanyar l´encontre, que sera mes que un encontre, sera un partit que val una lliga.
La nostra gran sort? penso que no m´erro si us dic que l´aficio que omplira el nostre camp sera una de les nostres armes de cara a guanyar el partit, si tenim el camp ple... l´1 a 0 el fareu vosaltres!!!!
Us emplaço fins dissabte on esperem el vostre recolsament, abans pero us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi:" EL PASAT HA FUGIT, EL QUE ESPERES ESTA AUSENT, PERO EL PRESENT... ES NOSTRE!!!"(Proverbi árab)