dissabte, 19 d’abril del 2008

VOLTREGA 2 - St. Vicenç 1

Vaig dir el dimecres pasat que el partit d´avui era dificil, sobretot per dos motius, per la qualitat i motivacio del rival, i en segon lloc perque, veniem d´un partit perdut que hagues pogut sentenciar la lliga, i al contrari la va deixar oberta fins el darrer minut.
Hem sortit al camp conscients i motivats. Erem molt conscients del que ens jugavem, i del que ens jugem d´aqui fins al final de lliga, i avui era una oportunitat de fotre un cop de puny a sobre la taula, i que es veies qui era el lider, que teniem casta, orgull i que la derrota de dissabte pasat ja estava oblidada. I ho hem fet.
Al minut 15 ja guanyavem 2-0, amb gols de´n German i en Sergi Vigue, i durant la primera part hem tingut ocasions de marxar als vestidors amb un resultat molt mes ampli, no ha estat aixi, no hem matat el partit del tot i hem deixat la porta oberta a que ells amb el 2-1 tornesin a entrar al partit. Tot i que hem continuat tenint ocasions per fer el tercer, que sens dubte hagues refredat els impetus del St. Vicenç, al no matar-lo del tot hem viscut uns darrers minuts, electrics, intensos, i amb un patiment que ja començem a estar-ne acostumats. A la fi victoria, de casta i orgull, pero tambe de bon joc i ganes en fases del partit. Bon rival i bon equip el St. Vicenç, que sens dubte, si no hagues patit la plaga de lesionats que ha tingut en un tram de la lliga, estaria mes amunt lluitant pels llocs capdavanters.
Sense voler fer sang ni entar en cap tipus de polemica, nomes dir una cosa als responsables del St. Vicenç, no se d´on ve l´odi, i les ganes que ens teniu, ni la sensacio aquella de que nomes voleu guanyar-nos i ja esta tota la temporada feta, d´acord que s´ha de competir i ser esportistes fins al final, pero si haguesiu jugat tots els partits amb aquesta intensitat i ganes, estic segur que estarieu molt mes amunt del que esteu. I nomes un darrer comentari a l´autor o autors dels post del vostre blog, sempre acabo les meves croniques pre- partit del dimecres amb una frase, us en regalare una... " NO ESCUPEIXIS CAP ENLAIRE, PERQUE L´ESCOPIT ET POT CAURE A SOBRE". Gracies a tota l´aficio i recordeu que ja nomes en queden 3!!!! dificils pero 3!!!!