dissabte, 12 d’abril del 2008

Riudeperes 2 - VOLTREGA 1

A vegades no n´hi ha prou en ser millor que el rival per guanyar un partit, s´ha de tenir tambe una mica de sort, calma en moments puntuals, i mantenir el cap fred en cada situacio.
La nostra primera part d´avui hi he trobat a faltar potser el coratge, ganes i convenciment, que varem tenir en el partit de la Vall del Ges o Seva. Nomes amb el 2-0 hem tret la casta, les ganes i la rabia, per anar a pel partit, pero ens ha faltat un gol, ja l´hem fet, ja ho se, pero el sr. Vazquez ha vist falta... que hi vols fer-hi, es un sr. que hi veu mes que els altres, ja que deu ser dels pocs que l´ha vista, jo, personalment no l´he pas vista, pero qui mana es ell.
El que no pot ser es que ens facin els dos gols que ens fan, ens fan el primer gol tipic dels que ens fan a nosaltres, d´un saque de banda!!!, i el segon ja es el "cagense", ens el fan en una jugada que fem nosaltres!!!! per mi es falta de concentracio, s´ha de sortir mes enchufats als partits, no podem baixar la guardia ni despistar-nos ni un moment perque ens pasa aixo, que ens agafan adormits.
La reaccio pero, bonissima, llastima que no conbinem una mica mes i volguem sol.lucionar el partit nosaltres mateixos, pero en quan a actitut, res a dir.
Ara ens queden 4 partits on ens haurem de posar el mono de treball i tirar endavant, no tinc cap dubte que ho aconseguirem, pero hem d´apendre a matar el partit quan ho podem fer, com diu en Marc Laarbys... "encara ens miren el cul, estem 2 punts per sobre".
Oblidem Riudeperes i pensem nomes en St. Vicens, el pasat ja es pasat i res s´hi pot fer el futur encara esta per escriure, i depen de nosaltres.
GRACIES A TOTA L´AFICIO!!! un cop mes impresionants!

1 comentari:

Xavier Pobledolent ha dit...

Senyor Enric, podria fer-li molts comentaris, com per exemple, que canvii l'hora dels seu blog, que la té malament. També s'hi troba a faltar un mail on les seves admiradores puguin escriure-li en privat. Per cert, si vol, vostè i jo, podriem fer un intercanvi d'enllaços. Vostè posa el meu, i jo posaré el seu, què li sembla?
En tot cas, només volia felicitar-lo a vostè i al seu equip per la temporada vibrant que ens estan donant. Ánims, que l'ascens està a prop!
www.pobledolent.com