dimarts, 29 d’abril del 2008

PENULTIMA ESTACIO... RUPIT.

La lliga s´acaba, el llarg tren de la lliga ens ha portat a 32 estacions en el seu devenir anual, i aquesta setmana arrivem a la penultima parada... Rupit.
Despres de fer un bon partit a Puig-reig, anem a visitar la casa del cuer, el Rupit, que ningu pensi mirant la clasificacio que sera un partit facil, ja vaig dir un dia que de partits facils en aquesta lliga no n´hi habia ni un, i si es vol guanyar, s´ha de lluitar del primer al darrer minut de partit.
Es un partit basic pels nostres interessos, ja que ens permetra mantenir la distancia amb el Riudeperes, a falta d´una jornada si guanyem tots dos, i si el Riudeperes punxes al camp de La Cabra, i nosaltres obtenissim la victoria, ens permetria ser campions de lliga aquesta mateixa setmana. No correm pero i anem partit a partit, i el primer que ens ve ara es el d´aquesta setmana, que s´ha de guanyar, per mantenir intactes les il.lusions d´aconseguir els nostres somnis, uns somnis que cada cop estan mes a prop i que, han de servir per no baixar la guardia, i lluitar cada setmana per obtenir els tres punts i aquest setmana no sera cap excepcio, anem amb humilitat i ganes a Rupit i en baixar que poguem dir, que ja tenim el titol una mica mes aprop.
El que si es mes a la vora es la frase de la setmana que us la dic ara mateix: "ESTAR PREPARAT ES IMPORTANT, SABER ESPERAR ENCARA HO ES MES, PERO APROFITAR EL MOMENT ADECUAT ES LA CLAU DE L´EXIT" (Arthur Schintzel)