dimecres, 9 d’abril del 2008

MES DE MITJA LLIGA EN JOC... RIUDEPERES!!!

Aquest dissabte a les 6 al camp de Folgeroles, tenim l´oportunitat de deixar practicament finiquitada la lliga.
A molts potser us semblara una afirmacio molt contundent, pero crec que es aixi, restarien 4 jornades per acabar i tindriem un coixi de 8 punts respecte el segon classificat, mes el goal-average... ho tindriem a tocar.
De tota manera el partit que ens espera no sera gens facil, al contrari, el Riudeperes es voldra agafar a la darrera oportunitat que te d´enganxar-se a la lliga, i ens posara les coses mes que dificils. Ademes tenim en compte que son un molt bon equip, bona defensa (porten els mateixos gols en contra que nosaltres, 29), amb un mitj de camp treballador, i un davant amb dos homes sobretot a vigilar, l´Ivan Palomar, (un gran jugador ademes d´un virtuos amb la pilota als peus), i un jugador de color, molt rapid, lluitador i amb una bona tecnica, molt dificil d´aturar. Com us dic un equip molt complert, aspirant com nosaltres al campionat, que esperem aquest dissabte un cop acabi el partit, s´hagui de conformar amb lluitar per la segona plaça amb el Seva.
Dissabte MES QUE MAI, necessitem el recolçament de l´aficio, no ens heu fallat durant tota la temporada i estem segurs que tampoc ho fareu aquesta setmana. Dema llista de convocats, i avui, frase de la setmana: "EN LA MONTANYA, ES CONSIDERA QUE S´HA CORONAT UN CIM, QUAN S´HA ARRIBAT SA I ESTALVI AL CAMP BASE, NO ABANS. REFLEXIONA SOBRE AIXO QUAN EL TEU EQUIP HAGUI FET UN GOL, O QUAN CREGUIS QUE EL PARTIT JA ESTA GUANYAT O PERDUT. AL LLARG D´UNA ELIMINATORIA O D´UN CAMPIONAT, FINS QUE NO S´ACABA EL PARTIT RES ESTA FET, TOT ESTA PER ACABAR, I QUE S´ACABI BE O S´ACABI MALAMENT, NOMES DEPEN DE TU" (denny crumm)