dimecres, 2 d’abril del 2008

DOS... EL TORELLO!!

En la canço d´eurovisio de´n Rodolfo Chiquiliquatre, el dos es el crusaito, en el nostre cami cap a la lliga, el dos es el Torello. Es el segon dels cuatre partits que varem dir que tenien de definir la nostra classificaio final. El Torello es un equip jove, ple de nanos que corren del primer a l´ultim minut i que ademes tecnicament son tambe molt bons, conclusio: Partit dificil el que ens espera dissabte a 2/4 de 5 al parroquial de Sant Hipolit.
Que ningu es pensi que havent guanyat al Seva la feina ja esta feta, ni molt menys. De res ens haura servit haver guanyat diumenge, si caiem a casa contra el Torello, per aixo demanem, maxima concentracio, intensitat, ganes, lluita i intentar fer un bon futbol per veure si podem guanyar seguint una de les nostres maximes... si juges malament pots guanyar un partit o dos pero generalment perderas, en canvi si juges be, pots perdre un partit o dos pero a la llarga acabaras guanyant. Aixi dons, senyors mentalitzem-nos de que hem de fer front a un partit dificil dissabte i que amb l´ajut i les ganes de tots, intentarem tirar endavant, con deia l´Oleger... continuem caminant cap a Itaca!!!
Dema llista de convocats, avui i per no variar tot i que ja n´he dites dues, us deixo amb la frase de la setmana: "GRACIES A LA UNIO, PROSPEREN ELS MES PETITS ESTATS. PER AL DISCORDIA ES DESTRUEIXEN ELS MES GRANS." (salustio)