dimecres, 23 d’abril del 2008

DIUMENGE, PARTIT IMPORTANTISSIM... PUIG-REIG.

Ja se que em direu que cada setmana dic el mateix, que tots els partits son importantissims i que ara mes que mai no s´hi val a badar, pero el partit d´aquesta setmana, jo personalment el considero VITAL.
El Puig-reig es l´unic equip en tota la lliga, (de moment) que ha aconseguit esgarrapar un punt al nostre camp, si a aixo li sumem que ha guanyat a domicili al Riudeperes, (0-1), i que varen empatar a Puig-reig,(1-1), ens pot donar l´ideia de quina mena d´equip es, imprevisible i sobretot molt, molt perillos. A aquestes alçades de lliga i jugant-nos el que ens jugem, es basic sortir diumenge, super-concentrats, i no refiar-nos gens de la posicio, que ocupa el rival a la taula classificatoria. Es un equip jove, amb nanos que corren com lleons, i lluiten els 90 minuts, i que no ens posaran facil l´intencio nostre de treure els 3 punts del municipal de Puig-reig.
Tenim l´avantatge de que es un camp de gespa artificial, gran i que per lo tant a nosaltres ja ens agrada, i que fins i tot pot ser beneficios pel nostre joc, pero caldra ademes posar-hi les gotes de qualitat, bon joc i garra, que ens han fet estar alla on estem i que sense les quals no es guanyen partits, ni a 3ª regional ni a1ª divisio. Aixi dons concentracio els 90 minuts, i anem pels 3 punts i matar unaltre jornada, en el conte enrrera, d´una lliga que s´acaba i que volem tingui un final feliç.
Us deixo la frase de al setmana, que aquesta diu aixi: "PER UN EQUIP QUE VULGUI GUANYAR TITOLS, EL MES IMPORTANT HA DE SER EL GRUP. I DINTRE D´AQUEST GRUP, SEMPRE POT SORTIR EN CADA PARTIT ALGU MILLOR. PERO ES EL GRUP EL QUE HA DE DONAR LA SOLIDESSA, LA QUALITAT I LA GARANTIA, PERQUE PUGUIS ASPIRAR A GUANYAR ALGUNA COSA" (dusko ivanovic)