dijous, 17 d’abril del 2008

AQUESTA SETMANA...ST. VICENÇ

Sempre es dur encarar el partit seguent a una derrota, no obstant depenent de com es reacciona, aquesta pot significar a vegades fins i tot estimulant, i motivadora cara a la moral del grup.
Dissabte pasat varem perdre una gran oportunitat, es cert, l´oportunitat de sentenciar la lliga, i el perdre aquesta oportunitat pero, no ha fet baixar els anims de la plantilla, ans el contrari, ens ha de servir per afrontar aquests decisius 4 partits, amb la rabia, el coratge, i l´il.lusio, que fan saber que tenim clar el que hem de fer per guanyar la lliga. S´han de guanyar els 4 partits. I el primer es el de dissabte amb el St. Vicenç.
No sera un partit facil, el Sant Vicenç ha recuperat jugadors que tenia lesionats i vindra a Sant Hipolit amb ganes d´amargar-nos la festa, els hem de jugar amb respecte, pero sense por, amb les ganes i la conviccio que tot depen de nosaltres i que si nosaltres fem i jugem com sabem, no ho tindran facil per endur-se cap punt del parroquial.
Dissabte comença el conte enrrera, el cami cap a l´exit, ja esta traçat, i amb l´ajut de tots l´hem de seguir, nomes depen de nosaltres, i nosaltres... en tenim ganes.
Us deixo amb la frase de la setmana: "NO ES PAS MES FORT QUI MES FORT PEGA, SINO EL QUE MES AGUANTA" (Jesus Sancho)