dimecres, 26 de març del 2008

COMENÇA EL SUPER QUATRE!!!

Diumenge comença el "Super-4", quatre partits que han de servir per marcar posicions, i dir-nos en la posicio que acabarem aquesta lliga. Seva, Torello, Riudeperes i Sant Vicenç, son per aquest ordre els "cocos" que ens separan de l´exit, o be que ens portaran a la mes gran de les decepcions. Diumenge a Seva tenim la primera final, el Seva que ningu ho dubti es un molt bon equip, i ens posara les coses molt dificils, ja que a ells, nomes els nomes hi val la victoria, ademes sortiran motivats pel fet de jugar contra el lider, pero ens hem de demanar, si hi ha una motivacio superior a la de sentenciar mitja lliga, jo crec que no, i penso que els nostres jugadors tambe pensen aixi, aixi que ningu pateixi que a motivacio,,, Guanyem nosaltres per golejada!!!!
Esperem tenir com sempre, el recolzament de tota l´aficio que sabem que ens fara costat. Anem a Seva amb l´intencio de guanyar, concients pero de que jugem contra un rival dificilisim, que juga un bon futbol i que es potser el seu darrer tren que els porti capa a dalt, pero com hem dit tota aquesta setmana...YES, WE CAN!! / SI, PODEM!!
Dema posare la llista de convocats, avui pero deixo la tipica frase de la setmana: "UNA VEGADA EM VAREN DIR QUE LES FINALS SON PER GUANYAR-LES, PERO JO PENSO QUE LO PITJOR DE LES FINALS, NO ES PERDRE-LES, EL PITJOR DE LES FINALS, ES VEURE-LES PER TELEVISIO..." (Hector Cuper)