diumenge, 24 de febrer del 2008

VOLTREGA 3 - Montesquiu 2

Us deia que de tots els partits que ens quedaven a casa, el mes perillos, a tenor de classificacio almenys, i sobre el paper era el del Montesquiu. No anavem errats.
Va ser un partit complicat, on ens varem enfrontar aun rival que sabia molt be el que volia fer, com ho volia fer i que tenia que fer, basant el seu joc en una defensa consistent, i pilotes penjades a l´area que degut a l´envergadura dels seus jugadors dificultava i molt la defensa de la nostre porteria.
Hi va haber un entrenador angles, que entrenava el Manchester United pels anys 50, Matt Busby, que va dir que les davanteres guanyen partits, pero qui guanya titols son les defenses, ahir en varem tenir una clara mostra d´aixo, al davant varem estar be com tot l´equip en general pero permeteu-me que faci una mencio especial al partit de la gent del darrera, en especial de l´Albert Valldaura. Albert es un luxe per nosaltres tenir-te a l´equip, quan tu vols i en els partits importants sempre hi ets, saps que ets un referent, una assegurança i un crack. Espero que d´aqui al final de lliga veiem 10 vegades l´actuacio que vares tenir ahir, felicitats. Tampoc em vull oblidar del partit del altres perque seria injust, en German va fer tambe un partidas, en Victor, en Viza, en Marc, l´Eloi, en Xarli, en Pana... en definitiva tots vareu demostrar ahir que teniu ganes de guanyar aquesta lliga i aixo ens fa sentir feliços al que en ho mirem desde fora.
Els gols del Montesquiu varen venir tots dos de pilota parada, varen aprofitar la seva millor arma, el joc aeri, mentre que per part nostre repeteixo que ahir es va fer un GRAN PARTIT, en majuscules, on tot-hom va tenir un alt grau de compromis, exigencia propia i entrega, i quan s´ajunta l´entrega, el compromis i la qualitat, el resultat no pot ser altre que el d´ahir, un partidas que ens fa il.lusionar cada vegada mes amb aconseguir els nostres objectius. L´unic pero que hi poso al partit va ser la gran quantitat d´ocasions de gol fallades, que ens haguesin permes fer un final de partit molt mes tranquil, pero com que be esta el que be acava... enhorabona a tots i a pensar ja en el Cantonigros dissabte que de ben segur ens posara les coses dificils, com fins al final de temporada, que no n´hi haura cap de facil.
Per acabar destacar com sempre el paper de l´aficio, si al final s´aconsegueix el titol una part molt gran sera seva, no ho oblidem.