diumenge, 10 de febrer del 2008

VALL DEL GES 3 - VOLTREGA 2

No va poder ser, quan al començament del partit varem sortir al camp, tots estavem convençuts de que podriem guanyar, si be ja estavem una mica temerosos de l´actuacio arbitral. Al final no va poder ser, tot i que cal destacar l´actuacio de tot l´equip que va demostrar que si volem si tenim actitut, i ganes, llastima d´encaixar dos gols en 2 minuts que varen descentra-nos i alhora va permetre que la Vall del Ges fes, desde el minut 15 de la segona part, fins al final del partit el seu joc de faltes constants, perdues de temps, i pilota parada mes que en moviment, casa que dificultava i imposibilitava el nostre joc.
Sobre l´actuacio arbitral nomes dire que dos gols eren en fora de joc, i que el senyor Carbonero es va "cagar" amb perdo per l´expressio. No es culpa seva tampoc, ja que penso que no es normal donar un partit de tanta trascendencia a un arbitre que no es precisament un crack amb aixo de l´arbitratje, crec que el comite d´arbitres potser hauria de fixar-si mes a qui dona els partits importants del campionat, perque sino d´altre manera el que fa es adulterar els resultat i que es guanyin punts, mes per ineptitut del col.legiat que per mereixement del rival.
De l´ambient nomes dir que ESPECTACULAR, fa goig jugar amb camps aixi, plens de gent i amb aficions animant sense parar tot el partit.
Pasem pagina i pensem ja nomes en el partit de dissabte, on hem de seguir sumant. I avui tot i no ser dimecres us deixare amb unaltre frase que espero que sigui la d´aquesta setmana i prou. "LA GRANDESA D´UNA PERSONA, NO ES VALUA AMB EL NUMERO DE SOLDATS QUE TOMBA EN LA BATALLA, SINO EN LES VEGADES QUE ELL ES FERIT I ES TORNA A AIXECAR" (cONFUCI)