dimecres, 6 de febrer del 2008

JORNADA IMPORTANT

Aquest dissabte ens enfronten a una d´aquelles jornades que es poden qualificar com a importants. Tot i que manquen 13 partits pel final de lliga, (un mon, ja ho veieu), no es menys cert que el partit del dissabte davant la Vall del Ges, pot marcar una mica el devenir nostre dins del campionat.
Riudeperes i Seva, estan esperant que caiguem derrotats, en un dels camps mes calents i dificils del campionat, puntuar dissabte significaria un cop moral pels nostres perseguidors, alhora que un refermament moral important pel nostre equip.
El partit sera dissabte a les 4 de la tarde al camp del barri de Montserrat de Torello, contrariament al que he fet aquests dies, prefereixo no donar la convocatoria avui, i esperar dema, per parlar abans amb els jugadors, el partit crec que es prou important per actuar d´aquesta manera. qui si esta convocat es l´aficio que de ben segur estara com sempre al nostre costat, tant si el resultat es a favor com si es advers, animant i amb esportivitat cap els nostres rivals demostrant que si nosaltres som liders en quant a futbol, ells ho son en quant a animacio. Sort i que guanyi el millor.

Frase de la setmana: "NINGU HA ARRIBAT MAI AL CIM ACOMPANYAT PER LA POR" (Publio Siro)