diumenge, 27 de gener del 2008

Tona 2 - VOLTREGA 4

Partit importantisim el que es disputaba aquesta tarde al camp del Tona, degut a la resta de marcadors de la jornada, que feien que hi hagues la posibilitat de distanciar-nos una mica dels nostres perseguidors, ja que del 2on. classificat fins al 6e. nomes n´havia guanyat un,(la Vall del Ges que va vencer ahir al Riudeperes), partit dons que no permetia cap marge d´error, IMPERDONABLE ensopegar... i els nostres jugadors no ho han fet.
Ha començat el partit amb domini del Voltrega, ben contrarestat per contres amb cert perill del Tona, que ha tingut un parell o tres d´ocasions per adelantar-se en el marcador, pero unes vegades per la falta de punteria dels davanters locals, i les altres, per l´actuacio de la defensa i el porter han desfet qualsevol intent de fer gol. El primer en marcar ha estat el Voltrega en un llançament de corner la pilota a estat rebutjada per la defensa del Tona i ha arrivar a peus de l´Ivan Panadero, que ha engaltat un fort xut, que ha estat desviat, lo justs per l´Eloi Pla, i s´ha introduit a la porteria tonenca, despres del gol la tonica ha estat la mateixa, domini voltreganes, i perill tonenc, pero en una rapida contra del Voltrega, la pilota ha arrivat apeus de´n German que s´ha internat per la dreta, ha aixecat el cap per veure com entrava en Marc Laarbys per l´altre banda i l´ha centrada, per en Marc, que en dos temps ha introduit la pilota al fons de la xarxa, era el 0 - 2 i el partit estava ben encarrilat.
A la represa hi ha hagut fases de millor joc, que han desenbocat en el 0 - 3, obra altre cop de´n Marc Laarbys, aprofitant una contra. Despres, l´arbitre ha assenyalat penal en una centrada, per "agarron" de´n Didac a un davanter local, que han transformat en el 1 a 3 que els feia tenir encara esperançes en la remontada, esperançes que s´han acabat, quan en Sergi Vigue els ha fet el 1 a 4 despres d´unaltre pasada en profunditat del mitj camp voltreganes, d´aqui al final rosari d´ocasions fallades pel Voltrega, que si hagues estat minimament encertat hagues pogut fer-ne 7, recordem una de´n Sergi vigue, 2 de´n Xarli dues mes de´n Marc, unaltre de l´Ivan Soler... en fi, ens hem volgut agradar massa i aixo sempre sol pasar... Cap a les acaballes del partit, el Tona ha aconseguit el 2 - 4 mitjançan el llançament d´una falta que la barrera ha desviat amb el cap. Sense jugar un gran pertit ens hem endut els 3 punts que era el que voliem, a partir d´ara, intentar millorar perque el nostre nivell de joc torni a ser el que tots volem.
En resum, feina feta, i a esperar el proper dissabte el derby amb el Vinyoles, per intentar seguir sumant, mencio apart pel public del Voltrega, tant nombros com sempre, tant entregat com sempre i al qual tambe com sempre dediquem les nostres victories, com diu l´himne del Liverpool... mai caminareu sols!!!